smirnoff-bottles

Danish DJ Awards havde et ønske om at tiltrække flere gæster, udvide setuppet og øge omsætningen pr. gæst. De kom til os i mangel på en strategisk logistik-, produktion- og eksekvering-og crewpartner, der kunne se tingene i et lidt større perspektiv.

visit ddja.dk

smirnoff-bottles

“Vi byggede hele setuppet virtuelt, og rekrutterede branchens skarpeste medarbejdere til opgaven. Det gjorde, at de under awarden havde flere gæster der effektivt brugte flere minutter i deres outlets, og samlet set brugte flere penge pr. deltager. Vi hjalp også med at øge setuppet til det næste niveau, og hævede baren fra 4.000 gæster til 8.000, hvorfor vi også måtte re-tænke deres lokation.”

I kølvandet på vores produktioner af Danish DJ awards, havde de 103% flere gæster igennem, 110% højere omsætning til kun 45% højere løn. Kort sagt en succes der kunne mærkes på bundlinjen for vores kunde.

 

 

“Lets Make var ualmindelig professionelle gennem hele processen, og vi kunne ikke have løst opgaven på samme niveau, hvis vi ikke havde haft Lets Make med på produktionen af eventet. En sand fornøjelse, og en samling drenge der ikke er bange for at træffe de svære beslutninger.”

Lennart Hansen, Produktions ansvarlig DDJA