smirnoff-bottles

Vi arbejder altid med at overgå vores kunders forventninger. Nogen gange er det sværere end andre, hvis gæsternes forventninger er tårnhøje allerede fra start. Og når man skal til højdepunktet på hele modeugen, er forventningerne ikke små. Vi holdt 20 års fødselsdag for HUGO BOSS, og satte det tunge skyts i brug i de overdådige rammer i skuespilhusets store selskabsfoyer.

collections.hugoboss.com/dk/en/hugo/women/campaign.php

smirnoff-bottles“Gæsterne skulle overvældes allerede fra start. Så alle fik en speciallavet Johan Bülow candyfloss, efterfulgt af en Rød og sort Hugo Boss velkomstcocktail. Medina kiggede forbi til 15 minutters intimkoncert. Efterfulgt af 15 minutters intimkoncert med Burhan G.”

“Festen blev omtalt i samtlige medier der interesserer sig for mode. Både fordi folk var med og havde en vidunderlig aften. Men også fordi en tilpas mængde af mennesker gerne ville med, men ikke kunne skaffe en billet. Udover omtalen i medierne, og associationen med alle de kendte mennesker der kom, var det også et fantastisk personaleevent for ansatte hos Hugo Boss. Så alt i alt blev der slået mange fluer med et smæk på både synlighed, omtale og HR.”

 

 

“Vores 20 års fest var aldrig blevet det samme uden Tend! Det var i sandhed en fornøjelse at arbejde sammen med jer og jeres hold, og vi er meget taknemmelige for flexibiliteten så vi kunne opjustere fra 500 til 800 gæster med 2 dages varsel!”

Tomasz Bylinski, Off Trade Activation Manager, Diageo