smirnoff-bottles

 

Ledelsen havde et ønske om at lave hands-on optimering på bar-logistikken og personalets kundskaber. Vi blev præsenteret for måltal, antal gæster, sidste års omsætning og det ambitiøse mål i år. Målet er især ambitiøst fordi frivillige medarbejdere ikke nødvendigvis har samme mindset som ledelsen, når det handler om økonomi. Vi var ikke et sekund i tvivl om opgaven, og hvordan vi skulle løse den.

visit smukfest.dk

smirnoff-bottles“Vi fik ansvaret alle 41 udskænkningssteder på festivallen, og vores indsatsområder var simple, men effektive. 1500 frivillige bartendere kan ikke blive superstjerner på ét døgn, så vi trænede dem i de 10 letteste teknikker bag baren. Derefter gik vi direkte ind og konverterede spildte skridt til penge. Hver gang en ansat overskred vores benchmark på skridt pr. servering, blev pågældende bar omstruktureret. Vi optimerede under hele festivalsugen, og endte ud med et markant bedre index end vi havde regnet med.”

“Efter endt festival, kunne vi måle en vækst i den rå indtjening på minimum 3.000.000,00 DKK som direkte følge af vores indsats. Den øgede omsætning kommer nemlig af de 9.000-11.000 kilometer, som vi sparede de frivillige ansatte for at gå forgæves. Det svarer til distancen mellem København og Delhi.”

“Tak for kampen drenge! Vi håber, I er friske på opgaven igen næste år!”

Svend Erik, Overordnet baransvarlig, Smukfest